Kalender

Hieronder een overzicht van de kalender.

Startdag

+ springkasteel

9 september

Eetdag

11 november

Geen Chiro

(Levensloop)

16 september

Chiro

11-18 november

Chiro

23-30 september

Christus Koning

25 november

Inschrijvingsnamiddag

7 oktober

Chiro

2-9-16 december

Doop

14 oktober

Contact

Tel.: 0479625087

Mail: chirokerkhoven@gmail.com

Jeugddag

21 oktober

Chiro uren:

14:00-17:00

Chiro

28 oktober

Chiro

4 november

  • Startdag:

Op 9 september beginnen we weer aan een nieuw chirojaar op Kerkhoven. We verwelkomen dan ook met open armen nieuwe leden. Ook starten we het jaar met iets speciaal, we hebben voor de gelegenheid een heus springkasteel aan onze hemen staan kom dus zeker is een kijkje nemen!

  • Inschrijvingsnamiddag:

Op 7 oktober zullen we van 14:00 tot 17:00 de inschrijvingsnamiddag houden. We nodigen jullie dan ook uit om met jullie ouders een stukje taart te komen eten en iets te drinken voor de Chiro te steunen.

  • Doop:

Op 14 oktober zullen de mensen die overgaan naar een andere groep gedoopt worden. Een belangrijk moment voor de echte Chiro rakker. Maar het kan er nog al vuil aan toe gaan ZEKER NIET vergeten slechte kleren mee te geven.

  • Jeugddag:

Op 21 oktober spreken we om 13:00 aan de hemen af. Vandaar uit rijden we om 13:15 naar het plein bij het stadhuis (nieuwe stadhuis) van Lommel. Hier zullen we een optocht maken naar de hemen voor de Sahara van Lommel en daar tot 17:00 samen met andere lommelse jeugdbewegingen spelen. Hiervoor vragen we nog ouders die graag zouden willen/kunnen rijden op die dag zowel heen als terug. Hiervoor kun je altijd een mailtje sturen.

  •  
  • Eetdag:

Een dag waarop heel de Chiro familie samenkomt om lekker wat spaghetti of croque te eten. Meer informatie hierover volgt nog in brief en mailvorm.

  • Christus koning:

Het feest van de Chiro op deze dag houden we een hele dag Chiro. Beginnend in vroege uren van de ochtend en eindigt om 17:00 zoals andere Chiro dagen. Ook hierover volgt nog verder informatie via mail/brief.